De oudste stad van Thailand maakt zich klaar voor bezoeken van buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders

THAILAND:- Ayutthaya, de oude hoofdstad van Thailand die dateert uit de 14e eeuw, maakt zich op om twee grote groepen buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders te verwelkomen.

Ongeveer 60 deelnemers aan de Global Summit of Women, die zaterdag in Bangkok plaatsvond, staat ​​deze week gepland om Ayutthaya te verkennen voordat ze naar Nakhon Ratchasima in het noordoosten gaan.

In Ayutthaya zijn de gasten gepland om historische bezienswaardigheden en boeddhistische tempels te bezoeken, evenals een parade van olifanten en Muay Thai-shows te bekijken.

De 32e Global Summit of Women, een jaarlijks internationaal zakelijk en economisch forum voor vrouwelijke leiders, werd van 23-25 ​​juni in Bangkok gehouden met meer dan 650 deelnemers uit 52 landen.

Los daarvan staat een grote groep buitenlandse diplomaten in Thailand op 11 augustus op de planning om Ayutthaya te bezoeken.

De gouverneur van de provincie, Khun Weerachai Nakmas ontmoette Nattaphong Sitthichai, plv.  directeur-generaal van de afdeling Protocol van het ministerie van Buitenlandse Zaken, om de voorbereidingen voor het bezoek te bespreken.

Een niet nader genoemd aantal ambassadeurs en consul-generaals, samen met hun echtgenoten, zullen een bezoek brengen aan het Arts of the Kingdom Museum in de wijk Bang Pa-in in Ayutthaya.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!