Bangkokianen haasten zich naar boosters terwijl de Omicron-golf ongekend snel stijgt

BANGKOK:- Duizenden mensen stroomden gisteren naar het grootste vaccinatiecentrum van Bangkok, het Bang Sue Grand Station terwijl de vijfde golf van Covid-19 in Thailand zich verder verspreidde.

Vaccinatiecentrum Bang Sue biedt een inloopservice aan voor mensen die geen Covid-19-prik hebben gekregen, terwijl degenen die een tweede of derde prik willen, vooraf moeten reserveren via mobiele netwerkoperators AIS, TRUE, DTAC of NT.

Het vaccinatiecentrum neemt nu derde-prikafspraken aan voor mensen die in september of oktober hun tweede dosis AstraZeneca hebben gekregen.

Gisteren meldden de gezondheidsfunctionarissen 8.511 nieuwe gevallen en 12 sterfgevallen in de afgelopen 24 uur.  Ondertussen 2.605 patiënten hersteld en hebben het ziekenhuis mogen verlaten.

De laatste golf van infecties in Thailand wordt veroorzaakt door de ultra-overdraagbare Omicron-variant, de cumulatieve caseload van het land sinds het begin van de pandemie staat op 2.269.550 met 21.825 dodelijke slachtoffers.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation

Eén gedachte over “Bangkokianen haasten zich naar boosters terwijl de Omicron-golf ongekend snel stijgt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!