Verkeerspolitie van de provincie Prachuap Khiri Khan gaan door met controle van de motorhelm plicht

HUA HIN:- De helmcampagne, die begon tijdens de nieuwjaarsvakantie, zal verder in het nieuwe jaar worden gehouden, zo vertelde de verkeerspolitie van Prachuap Khiri Khan aan de pers.  

De campagne richt zich op motorrijders die het niet nodig vinden een helm te dragen.  Ze moeten worden gemotiveerd met boetes en verkeerseducatie om in geval van nood een levensreddende motorhelm te dragen, leggen de ambtenaren uit.  

Tegelijkertijd kondigde de politie een verbetering van de verkeersveiligheid bij ongevalsgevoelige U-bochten in de provincie aan.  Zo wordt gedacht aan tunnels voor motorrijders.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuidwest Thailand 
Bron: huahintoday

Eén gedachte over “Verkeerspolitie van de provincie Prachuap Khiri Khan gaan door met controle van de motorhelm plicht”

  1. Moeder en vader dragen helm de kinderen de kinderen gebruiken ze als bescherming hoe dom kan men zijn, die ouders zou men moeten op sluiten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!