🎥 UPDATE: GoFundMe-pagina voor slachtoffer van aanval op sportschool in Pattaya

PATTAYA:- Na een gewelddadige aanval op een sportschool in Pattaya eerder deze week, is het slachtoffer in de publiciteit getreden en heeft een video-interview gegeven met Youtuber Bryan Flowers.  Het slachtoffer, de 46-jarige Brit Mr. Gary Reed, vertelt hoe een medesporter hem hard met een halter in het gezicht sloeg toen hij niet wilde opstaan ​​van de bank die hij gebruikte.

Gary zegt: “het bot op het onderste deel van mijn gezicht is verbrijzeld”, en hij heeft 16 externe hechtingen gekregen.  Hij zei dat hij naar een optometrist ging, die zag dat hij een bloeding in zijn oog had.  Gary zei dat hij “dubbel ziet”.

“Hij probeerde me te vermoorden.  Als je iemand met een hamer op het hoofd slaat, probeer je hem te doden.”

Mr. Reed zegt dat de kosten van zijn operatie worden geschat op 600.000-720.000 baht.  Bryan, de interviewer, zegt dat de aanvaller aanbood 100.000 baht te betalen, wat hij een “Joke” noemde.  Reed zegt dat hij al 25.000 baht heeft uitgegeven.  Bryan vermeldt dat hoewel er een arrestatiebevel is, “de dingen een beetje vertraagd zijn omdat in Thailand alles cha cha gaat”.  Gary besprak wat meer van de fysieke schade aan zijn gezicht…

“Blijkbaar is het zo zwaar beschadigd dat mijn oogbal in mijn hoofd gaat zinken, dus ik moet titanium platen hebben, wat betekent dat ik nog een litteken over mijn wang zal hebben.”

Ondertussen heeft Gary’s zus Julie Stafford een GoFundMe-pagina opgezet om zijn operatie te financieren.  Klik HIER om de pagina te bekijken

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!