3 mensen gered nadat hun jacht voor de kust van Krabi in Zuid-Thailand kapseisde 

KRABI:- Volgens een persbericht van het Thailand Marine Enforcement Command Centre (Thai-MECC) Regio 3 zijn dezeczondagochtend drie mensen gered nadat hun jacht voor deze zuidelijke kustprovincie kapseisde.

Om ongeveer 5.20 uur kreeg de Thai-MECC een telefoontje van één van de opvarenden, die zei dat het jacht was gekapseisd in de stormachtige zee tussen de eilanden Koh Ha en Koh Lanta, ongeveer 10 zeemijl ten zuidwesten van het Mu Koh Lanta National Park.

Ze vroegen om gered te worden en zeiden dat het jacht was gezonken en dat ze op een rubberboot zaten die in zee dreef.  De oproep vervaagde toen, waarschijnlijk vanwege een bijna lege batterij.

De Thai-MECC nam onmiddellijk contact op met kusteenheden die onder haar bevel stonden en gaf hen de opdracht contact op te nemen met vissersboten in de buurt om de bijboot met drie mensen aan boord te zoeken.

Tegelijkertijd bereidde het operatiecentrum van het 3rd Naval Area zich voor om een ​​helikopter te lanceren om deel te nemen aan de zoektocht, aangezien patrouilleboten niet konden worden verzonden vanaf het eiland Koh Lanta en het Mu Koh Lanta National Park vanwege de sterke storm.

 Om ongeveer 9.35 uur kreeg de Thai-MECC te horen dat de drie mensen veilig waren gered door een vissersboot genaamd P. Pichai Phuket.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: 77kaoded
Content: Olleke Bolleke in Zuid-THAILAND
Bron: 77kaoded.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!