🎥 | Twee inwoners van de kustplaats Pattaya gewond geraakt bij een molotov-aanval 🚨

PATTAYA:- Bij een aanslag waarbij een molotovcocktail op het strand van Pattaya werd gegooid, zijn gisteren twee mensen ernstig gewond geraakt. De aanslag vond plaats voor een buurtwinkel bij de ingang van Soi Phothisan aan Sukhumvit Road in de wijkgemeente Naklua, zo maakte majoor Patthananan Somnuan, opsporingsambtenaar op het politiebureau van Pattaya bekend.

Bij aankomst ter plaatse troffen politie en reddingswerkers een 22-jarige man, Thanakorn Pangsen, en een 22-jarige vrouw, Worakan Phetkhui, gewond en schreeuwend van de pijn om hulp aan.

De gewonden liepen ernstige brandwonden op aan hun benen en borst. De ambulancebroeders verleenden hen onmiddellijk eerste hulp voordat ze naar het stadsziekenhuis aan Soi Buakhao werden gebracht.

Volgens berichten hing er een brandstofgeur in de buurt.
De motorfiets van de slachtoffers viel op het wegdek en zat onder de olievlekken. Stukken van een gebroken glazen fles met een tape eromheen lagen verspreid over het gebied. 

Een 21-jarige vrouw die getuige was van de aanval, vertelde tegen de politie dat ze op een motorfiets naar haar kamer  reed en een groep van zes tot zeven tieners op vier motorfietsen zag rijden bij de ingang van Soi Phothisan. Toen de twee slachtoffers op hun motorfiets in de tegenovergestelde richting ter plaatse kwamen, gooide een van de tieners plotseling een voorwerp naar hen toe, en vlammen overspoelden hen onmiddellijk. 

De getuige zei dat ze het geluid van brekend glas hoorde toen de groep tieners na de aanval vluchtte. Volgens politieonderzoek kenden de slachtoffers de aanvaller en andere bendeleden elkaar niet. De gewonden waren op weg naar hun huis nadat ze een pub hadden verlaten. De politie onderzocht beelden van beveiligingscamera’s in de omgeving om aanwijzingen te vinden over de betrokkenen. Ze zijn nu op jacht naar de bendeleden, die deze gruwelijke aanval op hun geweten hebben.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!