🎥 | Thaise vrouw claimt dat felle brand in een schuur voor honderdduizenden baht aan waardevolle spullen heeft vernietigd

CHONBURI:  Een brand heeft afgelopen zondag een vervallen metalen schuur in het hoofddistrict van Chonburi totaal verwoest, waarbij de eigenaresse beweerde dat ze er ondanks het uiterlijk van de structuur honderdduizenden baht aan waardevolle spullen zijn verbrand.

De brandweer werd om 4:00 uur op de hoogte gebracht van de brand in een bouwvallige schuur gemaakt van zink, plaat en metaal in de buurt van verschillende herenhuizen in het subdistrict Na Pa. 

Brandweerlieden kwamen ter plaatse met in totaal vier brandweerauto’s samen met de politie. Het vuur woedde hevig en het duurde meer dan een half uur om het vuur onder controle te krijgen. De brandweerlieden maakten zich zorgen over de uitbreiding van het vuur naar de nabijgelegen herenhuizen, wat ze wisten te voorkomen. De metalen structuur werd echter volledig vernield, inclusief een motorfiets. Er werden geen gewonden gemeld.

Khun Mintra Pongpirat vertelde tegen de verslaggevers: “Ik woon in een herenhuis in de buurt. In de schuur bewaarde we echter veel waardevolle spullen ter waarde van honderdduizenden baht, zoals halskettingen, elektronica en andere kostbare voorwerpen. We hebben ze hier opgeslagen omdat we niet dachten dat iemand ooit zou vermoeden dat waardevolle spullen in zo’n vervallen structuur zouden worden opgeslagen.”

De forensische politie van het hoofddistrict voert een onderzoek uit om de oorzaak van de brand te vinden, die op het moment van dit schrijven nog niet is vrijgegeven. De politie van Mueang Chonburi onderzoekt ook de beweringen van khun Mintra dat kostbare kostbaarheden zijn vernietigd door de brand. Het was niet direct duidelijk of de spullen verzekerd waren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Mamai446 Nong Maidang 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!