🎥 | Thaise restaurants in Amsterdam gedupeerd door stenengooier

AMSTERDAM:- Steeds dezelfde man heeft zich schuldig gemaakt aan vernielingen bij Thaise restaurants. Eind november 2021 gooide hij in Amsterdam een steen door de ruit bij zaken aan de Ceintuurbaan en de Zeedijk en hij probeerde het ook op de Staalstraat.

De drie restaurants zijn niet van dezelfde eigenaar en het motief van de stenengooier is volstrekt onbekend. Fijn in dit onderzoek is dat er camerabeelden zijn van alle drie de incidenten. 

Driemaal camerabeelden
Er lijkt geen twijfel mogelijk of het steeds om dezelfde man gaat. De eigenaars van de getroffen restaurants herkennen hem echter niet. Hij sloeg op zaterdagochtend 27 november toe bij een Thais restaurant aan de Ceintuurbaan. Niet lang daarna kwam diezelfde man in beeld op de Zeedijk.

Twee dagen later, op de 29e, had de dader andere kleren aan, maar dezelfde tas bij zich toen hij een baksteen gooide naar een zaak aan de Staalstraat. Waar de man twee dagen eerder nog op de fiets was, was hij nu lopend. Geef het alstublieft door als u een idee heeft wie hij kan zijn; dat mag als u dat liever doet ook anoniem.

De politie onderzoekt of dezelfde man ook betrokken is geweest bij andere vernielingen van Thaise restaurants in Amsterdam.

  • Wie weet of vermoedt iets over de persoon op de beelden?
  • Wie heeft informatie over een mogelijk motief om de restaurants te vernielen?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 – 6070 

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 – 7000

Olleke Bolleke in Nederland 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!