🎥 | Premier Prayut brengt morgen een bezoek aan Chonburi om over slimme landbouw te praten

BANGKOK:- De Thaise regeringswoordvoerder onthulde gisteren, dat de Thaise premier Prayut Chan-O-Cha op maandag 9 mei een bezoek zal brengen aan de Kubota-boerderij in Chonburi, om Smart Farming te bespreken. 

Volgens de planning zal de premier om 9.00 uur zijn opwachting maken om over  Smart Farming van de lokale vertegenwoordigers van de provincies Sisaket en Udon Thani te gaan praten. Het doel van Smart Farming is om de gewasproductie te stimuleren om de armoede onder boeren te verminderen.    

Na de vergadering zal de premier het beleid presenteren om de economie aan te drijven in de gebieden die onder het principe van toereikendheidseconomie vallen en de Kubota-boerderij. 

De Kubota-boerderij KAART HIER is een voorbeeldige moderne boerderij die landbouwinnovaties heeft aangepast om de budgetten te verlagen en de opbrengsten te verhogen. 

De boerderij staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in moderne landbouw. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Pattaya News 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!