🎥 | Optimistische burgemeester van Pattaya verwacht dat 80.000 toeristen deze dagen Koh Larn bezoeken

PATTAYA:-burgemeester Poramet Ngampichet liet weten dat zijn stad bruist van de toeristen en sprak de schatting uit dat maar liefst 80.000 toeristen naar het tegenover Pattaya gelegen Koh Larn zullen varen van dit koninklijke verjaardagsweekend dat tot 31 juli zal duren.

Burgemeester Poramet zei dat Pattaya de laatste tijd meer dan 10.000 toeristen per dag verwelkomt – voornamelijk uit Thailand, Vietnam en India.  

Hij sprak de verwachting uit dat er 20.000 toeristen per dag vanaf de Bali Hai Pier de veerboot van 30 minuten zullen nemen naar Koh Larn, ook wel bekend als Coral Island.  De burgemeester vertelde niet waar hij deze voorspelde cijfers precies vandaan haalde, misschien dat hij ergens in een kastje een glazen bol heeft staan, uw nieuwsbeer zal u na het weekend vertellen of zijn voorspelling is uitgekomen.

De toeristen die Koh Larn willen bezoeken mogen hun auto deze gratis bij de pier parkeren, aldus de burgemeester.  

Hoewel toeristen misschien toch moeite hebben om een ​​parkeerplaats te vinden als de voorspelde toeristenaantallen van Poramet uitkomen.  De multifunctionele zone op Bali Hai Pier is namelijk omgevormd tot een parkeerplaats net groot genoeg is voor maximaal 200 auto’s. Bent u 201, dan heeft u echt pech!

De burgemeester bracht gisteren een bezoek aan Koh Larn om te inspecteren of het eiland gereed is een dergelijke uittocht van toeristen te verwelkomen.  De burgemeester was onder de indruk van de voorbereidingen van het eiland en herhaalde dat Pattaya City bereid is toeristen dit weekend veilig te houden.

Tussen neus en lippen verwees de burgemeester naar de bereidheid van de politie van Pattaya om “gewapende, dronken en agressieve buitenlandse toeristen” neer te halen met metalen palen, zoals geoefend op het strand van Jomtien in deze hilarische video.

Maar wie weet, misschien komt de voorspelling van deze burgervader uit, aangezien Pattaya ÓÓK nog eens de achtste populairste toeristische bestemming ter wereld is om deze zomer te bezoeken, althans volgens de meest recente beoordeling van boekingsgegevens van Agoda.  Bangkok kwam binnen op nummer één en Aziatische steden namen alle 15 plaatsen op de lijst in beslag.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: KhaoSod.com

2 gedachten aan “🎥 | Optimistische burgemeester van Pattaya verwacht dat 80.000 toeristen deze dagen Koh Larn bezoeken”

  1. Volvens de burgermeester 20000 mensen per dag De ferry vaart 7 x per dag met maximaal 200 personen,8600 personen zwemmen er naar toe????

  2. Een ding heeft hij wel gelijk. De meeste toeristen die ik in grote getale zie en uit de duurdere hotels komen , zijn indiers of Pakistaans. Zeker weten de grootste groep toeristen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!