Het geredde voetbalteam uit Thaise grot krijgt een eigen serie op Netflix ‘Thai Cave Rescue’

THAILAND:- De veelbelovende miniserie zal kort na de zomer te zien zijn op Netflix…In het jaar 2018 keken we allemaal in spanning toe of het voetbalteam dat vast kwam te zitten in een grot in Thailand gered zou kunnen worden of niet. 

Ondertussen heeft Netflix de miniserie Thai Cave Rescue aangekondigd die dieper ingaat op hetgeen er zich allemaal in en buiten de grot heeft afgespeeld.

 Uw nieuwsbeer schrijft het jaar 2018 waarin 12 jongens die deel uitmaken van hetzelfde voetbalteam er op een bepaald ogenblik voor kiezen om een grot in Thailand te gaan verkennen samen met hun coach. Hevige regenval zorgde er echter voor dat het noodlot toesloeg. De grot werd overspoeld en de jongens kwamen vast te zitten. 

Wat volgde was een flinke reddingsoperatie die niet alleen Thailand, maar ook de rest van de wereld de adem deed inhouden. 

Diverse projecten
Het aangrijpende verhaal van de voetbalploeg die opgesloten kwam te zitten in de grot sprak meteen heel wat filmmakers aan. De miniserie Thai Cave Rescue van Netflix is dan ook beslist niet het enige project dat er op wordt gebaseerd. 

Bent u benieuwd naar wat de miniserie Thai Cave Rescue precies voor jou in petto zal hebben? 

Deze miniserie is te bekijken vanaf 22 september 2022 op Netflix.

Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!