🎥 | Monnik zet het op het lopen nadat hij gesnapt werd bij het stelen van dames ondergoed in Thailand

CHACHOENGSAO:- Een Thaise tv-ster doorzocht de vertrekken van een monnik die beschuldigd werd van het stelen van damesondergoed en vond daar zowel heren- als damesondergoed in de kamer van de monnik.

Het echtpaar dat in de buurt van de tempel in de centrale provincie Chachoengsao woonde, controleerde de camerabeelden nadat er slipjes van de vrouw waren verdwenen en zei dat ze een monnik het slipje van de waslijn bij hun huis zagen weghalen.  

Ze deden aangifte bij de politie, maar er waren geen ontwikkelingen, dus zochten ze hulp bij een bekende vrijwilliger die bekend staat als Mor Pla of Dokter Pla.  De tv-ster hielp bij het opsporen en identificeren van de monnik die het ondergoed zou hebben gestolen.

De Thaise media volgden Mor Pla naar het tempelkwartier voor de monnik, Phra Kaisorn, die de tempel was ontvlucht voordat de mensen arriveerden.  In de kamer stonden spullen ingepakt alsof de monnik op reis ging met koffers gevuld met heren- en damesondergoed.

De abt van de tempel vertelde dat hij hier niet eerder van op de hoogte was en niet wist waar de verdachte zich bevond.  Hij voegde eraan toe dat Phra Kaisorn net het monniksschap was binnengegaan en drie maanden geleden was verhuisd van een tempel in de provincie Prachinburi.

De abt zei dat hij geen telefoonnummers of documenten van Phra Kaisorn had.  De abt voegde er ook aan toe dat de monnik een fout heeft gemaakt, maar dat hij niet gelaïciseerd hoefde te worden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: screenshot cctv 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Thaiger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!