Twee Thaise mannen in Bangkok gearresteerd na moord op politieagent in het Zuid Thailand

BANGKOK:- De politie heeft gisteren in Bangkok twee zuidelijke mannen gearresteerd die ervan worden beschuldigd een politieagent te hebben vermoord.  De twee mannen zijn de hoofdverdachten van de dodelijke schietpartij op een sergeant-majoor in de zuidelijke provincie Phattalung eerder deze maand.  Een luitenant-generaal van de politie zei dat de verdachten ook in verband worden gebracht met andere zaken met betrekking tot drugs en een poging tot moord.

De twee mannen zouden de sergeant-majoor hebben neergeschoten toen hij hen wilde arresteren op verdenking van drugs.  Nadat ze hem hadden neergeschoten, zou een van de mannen zich hebben verstopt in rubberplantages in Phattalung.  

Een anonieme bron had verteld dat beide mannen met een auto naar Bangkok waren gereden, één had hen, Khun Jamras had het voornemen om het land uit te vluchten.

Toen 30 agenten een inval deden in de gehuurde kamer deden, troffen ze de vriendin van Jamras aan. De vriendin is 17 jaar oud, terwijl Jamras 45 is. Voordat de politie de kamer binnenviel, hadden ze eerst verdovingsgranaten naar binnen geworpen.

De andere verdachte is Atthaphon, die 21 jaar oud is.  Beide verdachten ontkenden alle aanklachten, maar de politie houdt vol dat ze sterk bewijs hebben.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: komchadluek 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: komchadluek.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!