🎥 | Magazijn van elektronicafabrikant Samsung in Samut Prakan vatte gisteravond vlam

SAMUT PRAKAN: Een brand in het magazijn van Samsung SDS Global SCL (Thailand) in de wijk Bang Phli heeft gisteravond een grote hoeveelheid elektrische apparaten vernietigd.

Kapitein Nares Leecharoen, forensisch onderzoeker bij de politie van Bang Kaew, zei dat de brand in het magazijn in het dorp Moo 13, bij de Bang Na-Trat-snelweg in tambon Bang Phli Yai, rond 23.00 uur werd gemeld.

 Ongeveer 20 brandweerauto’s uit Tambon Bang Phli Yai en in de buurt werden ter plaatse gedirigeerd. Toen ze aankwamen, stond een gebied aan de achterkant van het grote magazijn dat werd gebruikt om elektrische apparaten en kartonnen dozen op te slaan al in vlammen op, die zich snel verspreidden.

Het kostte hen ongeveer een uur om de brand onder controle te krijgen.  Alle opgeslagen apparaten en verpakkingen werden vernietigd en het gebouw werd zwaar beschadigd.  De schade moet nog worden geïnventariseerd.

Een 45-jarige bewaker, Khun Lon Insee, vertelde dat hij de brand ontdekte toen hij kort voor 23.00 uur uit het toilet aan de achterkant van het magazijn kwam.

Aan de achterkant van het magazijn gestapelde kartonnen dozen stonden in vlammen en het vuur breidde zich snel uit naar elektrische apparaten.

Hij rende naar de voorkant van het magazijn om andere bewakers te halen en ze renden naar de achterkant van het magazijn en probeerden tevergeefs het vuur te blussen met chemische brandblussers.  Ze riepen snel hulp van de autoriteiten in.

De oorzaak van de brand wordt onderzocht door de forensische politie.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sutthiwit Chayutworakan 
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: 77kaoded.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!