🎥 | Indiase toerist in Pattaya het slachtoffer van een “Snatch diefstal en beweert beweert van zijn dure gouden ketting berooft te zijn

PATTAYA:- Een Thaise transgender en haar vriendin zouden gisteravond (april) een gouden ketting hebben gestolen van een Indiase toerist terwijl deze op Second Road in Pattaya liep.

De 45-jarige Mr. Govindarju, een Indiase staatsburger, heeft direct aangifte gedaan bij de politie van Pattaya. Hij vertelde de politie dat het incident plaatsvond voor een hotel aan Pattaya Second Road. De politie ging direct ter plaatse, niet ver van Walking Street.

Mr. Govindarju vertelde tegen de politie van Pattaya: “Er stond een Thaise vrouw met een transgender in sexy jurkje aan de kant van de weg. Ik liep alleen over de weg en keerde terug van een avondje uit naar mijn hotel. Het duo kwam naar me toe en probeerde me te omhelzen. Ik weigerde toen ze me probeerden over te halen om met hen naar bed te gaan. Ik wees hun benadering af en liep weg.”

“Later ontdekte ik dat mijn gouden halsketting ter waarde van ongeveer 33,000 baht foetsie was, zonder dat ik dit op het moment van de diefstal merkte, zo verklaarde Sathiskumar.

De politie bekijkt camerabeelden in de buurt om te proberen de twee verdachten te lokaliseren voor verdere mogelijke juridische stappen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!