Het 15e slachtoffer meldt zich in de Thaise #meeto affaire en beschuldigt Prinn Panitchpakdi van seksueel misbruik

BANGKOK:- Een andere vrouw heeft een klacht over seksuele intimidatie ingediend tegen Prinn Panitchpakdi, waardoor het totaal nu op 15 slachtoffers komt, zo liet advocaat die aan de zaken werkte aan de pers weten.

Khun Sittra Biebangkerd zei dat de laatste klager een 30-jarige vrouw was die beweerde dat ze in 2008 seksueel werd lastiggevallen door de voormalige vice-leider van de Democratische Partij, nadat ze hem ongeveer vier maanden kende.

Het incident zou hebben plaatsgevonden in hetzelfde condominium waar hij andere vrouwen seksueel had misbruikt, zei Sittha, die voor het eerst het wangedrag van de heer Prinn aan het licht bracht.  De laatste klager is een bekende vrouw die de zaak heeft ingediend op het politiebureau van Lumpini, zei hij.  Twee andere vrouwen namen ook contact met hem op.

De politie van Lumpini heeft een aanklacht ingediend wegens onfatsoenlijke blootstelling en verkrachting tegen de heer Prinn.  Hij werd op borgtocht vrijgelaten en mocht het land niet verlaten zonder toestemming van de rechtbank.

De eerste klacht tegen hem werd op 12 april ingediend door een jonge vrouw, een 18-jarige studente.  Zij en haar moeder hebben de heer Sittra geraadpleegd voordat ze besloten de politie in te schakelen.

Prinn heeft alle beschuldigingen van seksueel wangedrag ontkend en heeft inmiddels ontslag genomen uit de coalitie van de Democratische Partij om de aanklachten te bestrijden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!