🎥 | In Pattaya is het berengezellig met Songkran met veel verkeer, drukke stranden, maar vooral droge straten

PATTAYA:- Op de eerste dag van het landelijke driedaagse Songkran (Thais Nieuwjaar) festival was het gezellig in deze kustplaats met veelverkeer, drukke stranden, maar vooral droge straten vanwege een verbod op opspattend water dit jaar in het openbaar.

Gistermiddag (13 april) was het op snelweg 7, erg druk met veel voertuigen die op weg waren naar deze populaire kustplaats met vele kilometers langzaamrijdend verkeer.

Het verkeer stroomde echter het grootste deel van de dag gemakkelijk op Sukhumvit Road en op verschillende hoofdwegen van Pattaya (Noord-Pattaya, Centraal Pattaya en Zuid-Pattaya).  Ik heb voor u onderstaand een videoclip ingesloten zodat u een iets nauwkeuriger inzage van de situatie op de grond voor ogen heeft.

Sommige wegen in Pattaya werden getroffen door zware files, vooral op Pattaya Beach Road van North Pattaya Beach naar Central Pattaya Beach en delen van Jomtien Beach Road.  De stadsverkeerspolitie van Pattaya was de hele dag druk bezig het verkeer in goede banen te leiden.

Ondertussen lieten de strandbedexploitanten van Pattaya weten dat veel toeristen gebruik hebben gemaakt van hun diensten zodat aan het einde van de week tevreden terug kunnen kijken. De meeste mensen waren Thaise toeristen en buitenlanders uit nabijgelegen provincies.

De uitbaters van strandbedden vertelden tegen de plaatselijke pers dat ze veel meer inkomsten hadden dan op een normale dag en erg waren erg tevreden met het aanbod van klanten.

Het festival gaat landelijk door tot de 15e, hoewel Pattaya traditioneel tot de 19e druk is.  Echter, vanwege Covid-19 zorgen waren alle grote festivals en watergevechten vanuit de stad dit jaar voor het derde jaar op rij afgelast, officieel hoe dan ook.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!