Dronken Chinese toeristen vallen een hotelmedewerker in Pattaya aan

PATTAYA:- De politie van deze kustplaats maakte bekend dat er eerder deze week een 29-jarige hotelmedewerker werd gemolesteerd nadat hij was aangevallen door een groep zogenaamd dronken Chinese toeristen.  Net voor middernacht werd de 29-jarige werknemer aangevallen en raakte hij aan zijn polsen gewone nadat hij had geprobeerd de “ernstig dronken” groep ervan te weerhouden om na enkele uren flink pimpelen naar huis te rijden.  Hij kreeg ter plaatse medische hulp aangeboden.

“Snelle Jelle, onze razende reporter meldde dat er ruzie uitbrak toen vier Chinese toeristen ruzie met de hotelmedewerker begonnen te maken over hun vermogen om terug te rijden naar hun hotel.  Het hotel meldde dat de groep ‘enkele uren’ flink drank in hun restaurant achterovergeslagen hadden voordat ze probeerden te vertrekken.

Twee van de groep begonnen vervolgens de hotelmedewerker zeer agressief te worden en startte als eersten met slaan en schoppen.  Getuigen zeggen dat de andere twee in de groep ingrepen en hun twee vrienden in bedwang probeerde te houden.

Twee van de vier Chinese toeristen werden later gearresteerd door de politie van Pattaya nadat deze ter plaatse was gekomen.  Ze lieten de andere twee terugkeren naar hun hotels nadat ze alle verhalen van getuigen hadden gehoord over hun pogingen om de situatie te verdoezelen.

De twee vermeende aanvallers mochten hun avond doorbrengen op het politiebureau om hun dronkenschap uit te slapen.  De politie zegt dat ze hen vanmorgen zal verhoren en zal beslissen of er een formele aanklacht zal worden ingediend.  De namen van het hotel en de aanvallers zijn in deze zaak niet vrijgegeven.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!