🎥 | Een Thaise Netflix-serie waardoor iedereen zo aangegrepen is

THAILAND:- De Thaise Netflix-serie over voetballertjes die vastzaten in een grot blijkt een hit onder zowel het publiek als recensenten. Thai Cave Rescue wordt massaal bekeken en biedt het podium aan jong acteertalent uit Thailand. Nadat er een ramp voorkomen was in juli 2018, zei iedereen al dat dit een hapklaar filmscript was. Het voorval, en vooral de reddingsactie, werd wereldwijd op de voet gevolgd. Zelfs Elon Musk bemoeide zich ermee, al bleek dat niet nodig. Het werd vier jaar later alleen geen film, maar een serie.

De Thaise Netflix Original Thai Cave Rescue gaat over twaalf jongens en hun voetbalcoach die vast komen te zitten in een ondergelopen grot in de buurt van Chiang Rai. Dat leidt tot een internationale reddingsoperatie, terwijl het waterpeil langzaam stijgt en de veiligheid van de jongens steeds verder in het gedrang komt.

Hoe gescript dit allemaal ook klinkt, de serie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal. Thai Cave Rescue is een miniserie van zes afleveringen, die allemaal een uur duren.

Serie scoort onder recensenten en het publiek
Wereldwijd is de Netflix Original uit Thailand een van de beste bekeken series van dit moment. Alleen Monster: The Jeffrey Dahmer Story, Dynasty en Fate: The Winx Saga scoren beter. In België is de aangrijpende serie net de top 10 binnengedrongen, en dat zal in Nederland ook niet lang meer duren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Netflix
Content: Redactie
Bron: Manners.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!