šŸŽ„Ā | De politie van Pattaya inspecteerde uitgaansgelegenheden en waarschuwde voor drugs, wapens, toegang voor minderjarigen

PATTAYA:- De politie van Pattaya is in het afgelopen weekend verschillende uitgaansgelegenheden in het Third Road-gebied binnengevallen, die vooral populair zijn bij de Thaise nachtbrakers. 

Alle horeca exploitanten werden door de gemeentelijke functionarissen gewaarschuwd dat de wet voor illegale stoffen, wapens, toegang door minderjarigen en enkele Covid19 regels nog steeds van kracht zijn. 

Kolonel Kunlachart gaf de exploitanten van uitgaansgelegenheden het advies om ontevreden buitenlandse gasten niet fysiek aan te vallen, maar de politie in te schakelen om het probleem op te lossen. 

Hoewel de meeste Covid19 voorschriften zijn opgeheven, moeten uitgaansgelegenheden nog steeds voldoen aan de overige voorschriften, b.v.  het dragen van een mondkapje als de ruimte slecht geventileerd is. 

Volgens de politie van Pattaya zijn bij de controles geen overtredingen geconstateerd

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!