🎥 | De politie van Pattaya had gisteravond controleposten opgezet voor rijden onder invloed om tijdens het Loy Krathong-festival te verkeersongevallen voorkomen

PATTAYA:- De stadspolitie van Pattaya had gisteravond in Pattaya controleposten opgezet voor rijden onder invloed om verkeersongevallen te voorkomen tijdens het Loy Krathong-festival en waarschuwde bestuurders dat er tijdens het vakantieweekend nog veel meer controleposten zouden komen.

Een team van de Pattaya Verkeerspolitie onder leiding van Kapitein Amornthep Maima zette een controlepost op Pattaya Second Road in Noord-Pattaya.  Hij vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter het volgende: “Er zijn veel verkeersongevallen nadat de avondklok werd afgeschaft (een nachtelijke avondklok van Covid19 van vorige maanden) en nadat veel Covid-19-beperkingen waren opgeheven in Pattaya en Chonburi. 
Pattaya heeft ook elk weekend veel evenementen en festivals en veel toeristen drinken graag een alcoholhoudend drankje tijdens de festivals, hoewel het officieel wordt afgeraden en de bar- en uitgaanssector wettelijk gesloten blijft, zelfs in Pattaya.”

 “We moeten onze gemeenschap beschermen en zorgen voor verkeersveiligheid tijdens het reizen.  De meeste verkeersongevallen in Pattaya zijn de laatste tijd veroorzaakt door het rijden onder invloed. 

 “Vanmorgen zijn bij onze controlepost drie chauffeurs aangetroffen die de wettelijke limiet overschreden om alcohol te drinken.  Ze werden naar het politiebureau van Pattaya gebracht voor verdere juridische stappen,” aldus kapitein Amornthep.

Hij waarschuwde tegelijkertijd ook dat er in het weekend meer controleposten zouden zijn, neem deze waarschuwing ter harte en zorg dat u niet in de problemen komt.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation 

Eén gedachte over “🎥 | De politie van Pattaya had gisteravond controleposten opgezet voor rijden onder invloed om tijdens het Loy Krathong-festival te verkeersongevallen voorkomen”

  1. Dan maar overal verbieden om alcohol te verkopen zoals 7-11, Lotus etc…en niet alleen verbieden in restaurants, iedereen gelijk voor de wet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!