🎥 | De kip kebabs van deze predator in Pattaya zijn niet van deze wereld

PATTAYA:- De 46-jarige khun Thanapat Onlamai alias “The Predator” opende enige tijd terug zijn kip kebabwinkel op Soi Korpai 6, bij Thepprasit Road, waar alleen dapperen of nieuwsgierigen naar toe durven  te komen om zijn buitenaardse lekkernij te kopen.

The Predator is erg gul met zijn porties Chicken Cheese Kebab met veel salade, dat staat als een paal boven water.

De winkel wordt gerund door de Predator zelf en trekt gek genoeg hele kuddes nieuwsgierige klanten aan die zijn eten kopen en selfies maken met de alien.

Khun Thanapat zei dat hij jaren geleden het Predator-kostuum aanschafte toen hij als Grab-bezorger werkte, wat in die tijd ook geschreeuw en gegrinnik uitlokte van Grab Food-klanten toen hij aan hun deuren verscheen in een angstaanjagende “Predator  ” masker.

In die tijd had Thanapat niet genoeg geld om de volledige outfit aan te schaffen, dus kocht hij het masker alleen via Facebook en die was ook nog op afbetaling.

Khun Thanapat Onlamai is gewoon een nuchter mens die hard werkt om een ​​eerlijk leven te leiden. In de afgelopen paar jaar heeft Thanapat genoeg geld gespaard om de volledige outfit te kopen en is hij getransformeerd tot de complete Predator in al zijn lelijke glorie. Tegelijkertijd opende hij zijn kip kebab winkel onder de naam Predator Cheese Kebab.

Thanapat bedankt zijn ex-baas Pa Porn voor het leren maken van de kebabs volgens zijn geheime recept.  “De saus is gewoon niet van deze wereld”, zo pocht de Predator.

De Predator Kebab-winkel ligt op slechts 100 meter van Thepprasit Road en is geopend van 11.00 uur tot middernacht.  

Olleke Bolleke in Oost-Thailand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!