🎥 | Dakloze man in Thailand richt een deel van een voetgangersviaduct als slaapkamer in

AYUTTHAYA:- Een berouwvolle Thaise TikTok-gebruiker verontschuldigde zich voor het plaatsen van een video van een dakloze man die op een voetgangersviaduct één slaapkamertje had gemaakt, waarna het departement van wegbeheer zijn rommeltje bijeenpakte en verwijderde.

De geüploade TikTok-video toont een slaapkamer op een voetgangersviaduct in de centrale provincie Ayutthaya.  De slaapkamer is gemaakt door een dakloze man, maar toen de video eenmaal viraal ging op het @jittakorn_pochoo-account, kwamen de heren van het wegbeheer om dit te verwijderen.

Voor de TikTok video KIJK HIER!

De ruimte was uitgerust met alles van een bed gemaakt van witte schuimcontainers, het had kussens, laminaatdelen, gordijnen om de zwerver tegen zonlicht te beschermen en poppen.  

Er was ook een plastic beker beschikbaar voor het geval iemand geld wilde doneren zodat de behoeftige man eten kon kopen.  Veel mensen merkten op dat de kamer er heel gezellig uitzag, behalve dat er elke vijf minuten voetgangers doorheen liepen.

Sommige bewoners die in de buurt van het viaduct woonden, zeiden dat ze zich ongemakkelijk voelden omdat het was alsof ze iemands huis binnenliepen.

Een officier van het snelweg beheer van, khun Thawat Changtham, vertelde de media dat medewerkers gisteren het viaduct hadden schoongemaakt om een ​​schone en veilige ruimte voor voetgangers te creëren.

Normaal wordt het viaduct meestal elke vrijdag schoongemaakt, maar in de afgelopen twee weken was er geen tijd voor, waardoor de dakloze man een slaapkamer voor zichzelf kon creëren.

Sommige bewoners hadden medelijden met de dakloze man, terwijl anderen zeiden dat de autoriteiten goed gehandeld hadden omdat het een openbare ruimte is.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khoasod 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: Khoasod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!