🎥 | Cowboy in Kalasin Cowboy’ rijdt te paard naar zijn universiteit in Noordoost-Thailand 

KALASIN:- Een student die met zijn paard naar de universiteit rijdt in de provincie Kalasin, in het noordoosten van Thailand, is van de ene op de andere dag een sensatie op internet geworden.

Gisteren plaatste Facebook-gebruiker khun Ekparin Mongkummuen alias “ Boat” een clip van de ‘Kalasin Cowboy’ die op zijn paard naar het  Kalasin College of Dramatic Arts in het hoofddistrict galoppeert, met het bijschrift …

 “F*cking cool.  Je hebt me gewonnen.  Hahaha.  Ik wil hem uitschakelen voor “Shabu.”

De student onthulde dat een plaatselijke boeddhistische monnik hem ongeveer een maand geleden de 3-jarige hengst, genaamd Jao Kwan Chai, schonk.  De tempel heeft al veel paarden en kan niet voor ze allemaal zorgen, dus paardenliefhebber Prasert nam er één uit hun handen om zichzelf op te voeden.

Terwijl Prasert aan de universiteit studeert, staat het paard een veld bij de school geparkeerd Het paard eet de hele dag gras, “tankt” zichzelf en bereidt zich voor om khun Prasert terug naar huis te brengen.

Netizens bewonderen Prasert omdat hij milieuvriendelijk is en kunnen niet stoppen met praten over hoe “fiaew” (cool) hij is.

Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!