🎥 | Cambodjaanse man komt tijdens het zoeken naar schelpen in de baai van Pattaya te verdrinken 

PATTAYA:- Een Cambodjaanse man die op zoek was naar schelpen in de wateren van de baai van Pattaya, is naar alle waarschijnlijkheid gisteren verdronken.

De politie van Pattaya werd gistermiddagop de hoogte gebracht van het incident, dat zich voordeed bij de vismarkt van Naklua naast de baai van Pattaya.

De politie en “Snelle Jelle” onze razende reporter kwamen aan bij de Fish Market Organization in Naklua, waar het stoffelijke overschot van de 41-jarige khun Sureang Long, door reddingswerkers aan land werd gebracht.

Een collega van hem, de 37-jarige Khun Petkumarn Chaichanee, vertelde tegen de politie van Pattaya: “Khun Sureang en ik gingen de zee in om schelpen te zoeken in een heel kleine vissersboot met draagbare luchttanks.  Terwijl we op jacht waren naar hen, stopte onze bootmotor en de zuurstoftank van Sureang begon leeg te raken.  Ik weet niet zeker waarom deze golf van pech tegelijkertijd gebeurde.”

“Ik heb geprobeerd om Sureang handmatig te reanimeren, maar dat is niet gelukt.  Hij verdronk onder de zee die ongeveer zeven meter diep is.  Ik ging het water in om hem te redden, maar het was te laat, zo concludeerde khun Petkumarn.

Een woordvoerder van de politie van Pattaya verklaarde dat er een volledige autopsie op het slachtoffer zou worden uitgevoerd en dat ze het incident nog verder zouden gaan onderzoeken.

Een videoversie van dit verhaal is hieronder te zien, voor degenen die dat liever hebben:

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand  
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!