🎥 | Buitenlander ontsnapt ternauwernood aan de dood nadat de bus in Pattaya hem aanreed 

PATTAYA:- Een buschauffeur ging op de vlucht nadat hij enkele dagen terug een buitenlandse fietser Pattaya Sai 2 Road had aangereden. De buitenlandse man bleef op de grond liggen met een ernstige wond aan zijn rechterarm.

Een Facebook-gebruiker, Khun Prak Pheaktra, deelde vandaag, 10 mei, een video van het incident met het onderschrift: “Buitenlander werd door een touringcar bijna van de wereld gereden”

De video leverde meer dan 3.500 reacties op en bijna 600 commentaren van netizens, zowel Thais als buitenlanders.

Op de video is te zien hoe het buitenlandse slachtoffer samen met een vriend links op de weg fietste toen de lichtblauwe touringcar plots licht uitwijkde en de fietser raakte. Het slachtoffer viel van zijn fiets en kwam hard op zijn rechterarm terecht.

Om te voorkomen dat hij door de bus en andere voertuigen zou worden overreden, rolde de buitenlandse man het trottoir op. Een getuige en een chauffeur van een pick-uptruck haastten zich om de gewonde man te helpen en brachten hem naar het ziekenhuis.

Velen veroordeelden de buschauffeur wegens roekeloosheid en onwetendheid, terwijl anderen debatteerden over de vraag of de buitenlandse fietser op deze drukke weg wel moest fietsen.

De politie van Pattaya onthulden dat ze de video op sociale media hadden gezien, maar dat de buitenlandse fietser geen aangifte had gedaan. Agenten zijn momenteel op zoek naar de gewonde fietser en de buschauffeur.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: รถทัวร์เบียดจักรยานนักท่องเที่ยวแถวพัทยาใต้

Eén gedachte over “🎥 | Buitenlander ontsnapt ternauwernood aan de dood nadat de bus in Pattaya hem aanreed ”

  1. Goed kijken:
    Bus reed dicht op de fietser, maar reed volgens een rechte lijn.
    Het was de fietser die iets naar rechts uitweek, en daardoor de bus raakte.
    Hij mag van geluk spreken dat ie niet met zijn hoofd voor de wielen vd bus gekomen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!