De Pattaya komt met een nieuw plan voor stadsontwikkeling 

PATTAYA:- De gemeente Pattaya heeft gisteren onder voorzitterschap van vice-burgemeester Wutthisak Rermkijakarn een stedelijke ontwikkelingsbijeenkomst gehouden.

Dit was de eerste bijeenkomst van de nieuw benoemde commissie stadsontwikkeling in 2023. De bijeenkomst vond plaats in conferentiezaal 242 van het stadhuis van Pattaya, in aanwezigheid van een hele rits hoge functionarissen en lokale leiders.

De commissie, bestaande uit de burgemeester, zijn plaatsvervanger, leden van de gemeenteraad, vertegenwoordigers van verschillende districten, deskundigen op het gebied van lokaal bestuur, toerisme en bedrijfsleven, evenals de districtsmanager van Bang Lamung, hoofden van elektriciteits- en toerismebureaus en verschillende gemeenschapsbureaus leiders, heeft zichzelf tot doel gesteld Pattaya vooruit te helpen door middel van gerichte maatregelen.

Tijdens de bijeenkomst werden 42 projecten uit het herziene stedenbouwkundig plan voor de periode 2023-2027 besproken. De projecten omvatten verschillende wijzigingen en toevoegingen, waaronder initiatieven om het onderwijs te moderniseren. Deze veranderingen zijn bedoeld om de stad efficiënter te maken en maximale voordelen te bieden aan zowel inwoners als toeristen.

Er zal bijzondere aandacht worden besteed aan de bestrijding van armoede en drugsproblemen, waarbij snel optreden noodzakelijk wordt geacht. Deze initiatieven zijn niet alleen bedoeld om de acute problemen aan te pakken, maar ook om bij te dragen aan de levenskwaliteit en om aantrekkelijkheid op de lange termijn van Pattaya te vergroten.

Er zal bijzondere aandacht worden besteed aan de bestrijding van armoede en drugsproblemen, waarbij snel optreden noodzakelijk wordt geacht. Deze initiatieven zijn niet alleen bedoeld om de acute problemen aan te pakken, maar ook om bij te dragen aan het vergroten van de levenskwaliteit en aantrekkelijkheid van Pattaya op de lange termijn.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: Afdeling public relations Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!