🎥 | Britse toerist kijkt verbijsterd nadat enorme hagedis uit zijn wc pot in Thailand klimt

PATHUM THANI:- Een Britse toerist was stomverbaasd toen tijdens zijn vakantie een varaan uit zijn toilet zag komen, de varaan was overigens eentje van het beleefde soort, want hij zwaaide met zijn gespleten tong.

Op de foto is te zien hoe het tongstrelende dier door de leidingen uit het toilet tevoorschijn komt, voordat hij zijn hele lichaam uit het gat wurmt en quasi rondkijkt.

De uit Engeland komende Jason Kingman, was geschokt toen hij het dier in Pathum Thani aantrof.

De 37-jarige en zijn 45-jarige partner Chantima Chairisuk, keken toe hoe het wezen drie minuten naar hen staarde voordat hij zich omdraaide en weer ondergronds in de pot verdween.

Hoewel deze dieren over het algemeen schuw zijn, kunnen ze  agressief worden wanneer ze worden bedreigd en hebben ze een licht giftige beet die schadelijke bacteriën kan dragen.

Ze leven in kanalen en vijvers in grote steden in Thailand waar ze zich onder meer voeden met vissen, slangen en kikkers.

Khun Chantima vroeg zich af wie er het meest geschrokken was, zij of de hagedis, wat die liet sindsdien niet meer gezien, maar is mogelijk door het riool gekropen en heeft een andere wc pot gevonden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Wichan Charoenkiatpakul 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: Bangkok Jack

3 gedachten aan “🎥 | Britse toerist kijkt verbijsterd nadat enorme hagedis uit zijn wc pot in Thailand klimt”

    1. Varanen zijn een groep van hagedissen die behoren tot de familie Varanidae. De verschillende soorten kunnen sterk in grootte verschillen, maar lijken uiterlijk gezien allemaal op elkaar. Er zijn ongeveer tachtig soorten varanen, die allemaal tot het geslacht Varanus worden gerekend.

      Fijne dag verder, Willy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!