De “Plookganja’-app” van Thailand ging  ‘PLAT’ nadat duizenden Thais probeerden zich te registreren, om wiet te kweken

THAILAND:- Een ongeëvenaard aantal marihuanatelers probeerden zich gisteren via de applicatie “Plookganja” en de website te registreren, maar ontdekte dat beide niet werkten.

Gisteren was het de eerste eerste dag dat cannabis en hennep legaal in Thailand gekweekt mogen worden, met uitzondering van  extracten met tetrahydrocannabinol van meer dan 0,2 procent van het gewicht.

Het publiek hoeft géén toestemming te vragen om de planten te kweken, maar ze moeten zich weer via de Plookganja-app van de Food and Drug Administration of de website http://plookganja.fda.moph.go.th. registreren

Duizenden mensen ervaarde dat moeilijk was om toegang te krijgen tot de app en website, die beide niet beschikbaar waren.

Om het probleem op te lossen, heeft de FDA een andere website geopend voor registratie op https://plookganjaweb.fda.moph.go.th.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!