šŸŽ„ | Braziliaanse Muaythai-vechter neemt met KO-moker ultieme revanche op Thaise rivaal

Het humeur van Muaythai-vechter Noelisson Silva Cardoso kan de komende tijd niet meer stuk. De vanuit Thailand trainende Braziliaan sloeg zijn Thaise rivaal Yuthtakan bij het programma Super Champ genadeloos KO. Hiermee nam Noelisson wraak voor hun gevecht van een jaar eerder.

BANGKOK:- Bij hun eerdere gevecht tijdens Muay Hardcore van een jaar eerder won Yuthtakan (zie video onder). Dat was destijds discutabel en op beslissing, waarna beide knokkers instemden voor een rematch, die kwam er!

Revanche Muaythai-vechter
Super Champ is megapopulair in Thailand en de 2e partij tussen Noelisson en Yuthtakan liet zien waarom. De Braziliaan mepte zijn rivaal bont en blauw en hengste hem vervolgens bewusteloos in de touwen. Nadat Noelisson de zege vierde nam hij polshoogte bij Yuthtakan, die nog altijd sterretjes zag. Respect!

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: YouTube
Content: Redactie
Bron: Sportnieuws.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!