Thais eten nu ook in Hoogeveen bij Mama Miauw

HOOGEVEEN:- Iedereen in Hoogeveen kan sinds 9 oktober heerlijk Thais eten in winkelcentrum De Weide bij Thais restaurant Mama Miauw. Eigenaresse Miauw Jadthaisong staat samen met twee andere Thaise koks zes dagen per week klaar om overheerlijke versbereide Thaise gerechten te maken.

Alle gerechten zijn authentiek Thais en worden vers bereid. Desgevraagd laat Miauw weten dat er wel een beetje rekening wordt gehouden met de scherpte van de gerechten. „Maar natuurlijk kunt u de gerechten ook echt pittig op z’n Thais krijgen.”

Mama Miauw is 6 dagen in de week geopend van dinsdag tot en met donderdag van 16.00 tot 20.00 en van vrijdag tot en met zondag van 15.30 tot 21.00. Op maandag is het restaurant gesloten. „Naast eten ophalen is het ook mogelijk om ter plaatse te eten en te genieten van de authentieke Thaise smaken die onze koks met veel liefde voor u klaar maken. Op dit moment wordt er nog niet bezorgd, maar dat gaat in de toekomst wellicht wel gebeuren.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Mama Miauw
Content: Redactie
Bron: Hoogeveenschecourant.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!