🎥 | Botenrace in Centraal-Thailand loopt anders af dan voorzien, de bevolking keek geschokt toe

SAMUT PRAKAN:- Een spannende botenrace in Samut Prakan werd bijna fataal toen een boot dreigde een huis binnen te vliegen nadat het uit koers was geraakt. 

Het incident, dat plaatsvond langs het kanaal achter Wat Hom Sin, Bang Phli Noi, Bang Bo District, provincie Samut Prakan, werd door een lokale inwoner op camera vastgelegd.

Tijdens de race verloor één van de boten de controle en raakte een golf, waardoor deze bijna een huis aan de waterkant invloog. De bestuurder van de boot werd in het water gegooid, maar bleek veilig te zijn. De boot raakte echter wel met geweld tegen het dak van het huis.

In de video is te zien hoe een man voor zijn leven rent om aan het bizarre ongeluk te ontsnappen. Verslaggevers ter plaatse spraken met de huiseigenaar, die aanwezig was tijdens het incident. Hij legde uit dat het evenement deel uitmaakte van een lokale bootracewedstrijd die werd gehouden tijdens het Kathin-festival in Wat Hom Sin.

Omdat zijn huis aan het kanaal ligt, waren hij en zijn kleinkinderen naar de bootrace aan het kijken. Ze hadden nooit verwacht dat er een ongeluk zou gebeuren met gevolgen voor hun gezin. Tijdens de race merkte hij dat een van de boten de controle verloor en met hoge snelheid op hen afkwam.

Hij bracht zijn twee kleinkinderen snel in veiligheid aan de kust. De boot miste hen op een haarbreedte, zo schreef het Thaise KhaoSod.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!