🎥 | Bewakingscamera legt man vast die vrouwenondergoed lijkt in een waswinkel in Sri Racha te stelen 

SRI RACHA:- De bewakingscamera van een waswinkel legde eerder deze week een man vast die vrouwenondergoed leek te stelen. 

Op de camerabeelden is te zien dat een man met een wit shirt met lange mouwen en een lange zwarte broek die damesondergoed en kleding uit een waswinkel in Sri Racha in de provincie Chonburi wegneemt, voordat hij op zijn blauwe motorfiets vluchtte.

Na het incident interviewde onze razende reporter “Snelle Jelle” gisteren de 54-jarige eigenaresse, Khun Sommai Sittichaisrichart. Ze beweerde dat ze voorafgaand aan dit incident lichten en bewakingscamera’s in de winkel had geïnstalleerd en dat ze de winkel ’s nachts regelmatig controleerde. Om 10.00 uur stond ze op het punt haar routinecontroles te doen toen ze merkte dat de kleding van een klant ontbrak, dus controleerde ze de camera en ontdekte dat deze was gestolen.

Khun Sommai vertelde tegen “Jelle” dat haar vrouwelijke klanten doodsbang waren en smeekte de politie om de verdachte zo snel mogelijk te arresteren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: TPN News 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!