Premier Prayut van Thailand vindt het niet nodig dat internationale toetsen een zgn. ‘land-entry’ belasting voor hoeven te betalen

BANGKOK:- Premier Prayut besloot de voorgestelde 300-baht ‘land-entry’-vergoeding voor internationale aankomsten uit te stellen om naar verwachting 20 miljoen toeristen om Thailand in het vierde kwartaal van 2022 te bezoeken.

De minister-president gaf na de algemene kabinetsvergadering van afgelopen dinsdag een interview dat de regering de stijging van de exportwaarde van inkomende buitenlandse toeristen had geĆÆnspecteerd, wat een goed teken was.

Bovendien worden er meer vluchten gepland en kwamen er sinds 1 mei dagelijks tienduizenden toeristen binnen.  De verwachting is dat ook de binnenlandse consumptie, voornamelijk uit het toerisme, zal verbeteren, aldus de premier.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Matichon
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Matichon.com 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!