šŸŽ„ | Afgelopen weekend schitterde de regenboogkleuren in Pattaya, de gay community krijgt in Thailand steeds meer aandacht!

PATTAYA:- Afgelopen weekend in Pattaya stond in het teken van Pride Month (meer!) Pattaya’s LGBT – Lesbische, Homoseksuele, Biseksuele en Transgender – gemeenschap vierde met trots de liefde, seksuele geaardheid, genderidentiteit en diversiteit. 

Zowel in Pattaya’s Boyztown als in de gay-entertainmentgelegenheden in het Jomtien-complex in Jomtien hebben de afgelopen dagen een breed scala aan activiteiten, parades en onstuimige feesten plaatsgevonden, die een duidelijk signaal afgeven: kosmopolitisme en diversiteit.

Het hoogtepunt van het festival kwam zaterdag met een bonte parade van de LGBT-gemeenschap van Central Marina op Second Road tot Central Pattaya op Beach Road, waar een groot slotevenement en de wedstrijd One Man, One Woman On The Beach 2022 met concerten en optredens door bekende Thaise sterren plaatsvond.

Veel toeschouwers hadden zich verzameld op de strandpromenade en volgden het carnavalachtige spektakel dat Beach Road in een zee van regenboogkleuren veranderde.

De sluitingsceremonie op het Central Festival werd officieel geopend door de nieuwe burgemeester van Pattaya, Poramet Ngampichet, die in zijn toespraak de tolerantie en diversiteit van Pattaya prees en alle bezoekers uitnodigde om mee te vieren.

Videoreporter Hotte Flink heeft op zijn YouTube-kanaal Pattaya Inside verschillende artikelen gepubliceerd waarin hij live verslag doet van en live verslag doet van het Pattaya Pride Festival: Pattaya Pride Festival 2022 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: PR Pattaya
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: PR Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!