Filipijnse wint de Miss International Queen 2022 titel  in Pattaya

PATTAYA:- De Filipijnse Fuschia Anne Ravena werd in het afgelopen weekend in de kustplaats Pattaya gekroond tot “Miss International Queen 2022”, een verkiezing doe beschouwd als ’s werelds grootste en meest populaire transgender-verkiezing.

De 27-jarige “dame” zegevierde in de strijd om de kroon van 22 andere kandidaten. De tweede en derde plaats gingen naar kandidaten uit respectievelijk Colombia en Frankrijk.

“Mijn eerste boodschap aan iedereen is om liefde, vrede en eenheid te verspreiden, want dat is het belangrijkste wat we nu kunnen doen en wat er op dit moment in de wereld gebeurt”, zei Ravena, die een zilveren glitterjurk droeg.

De wedstrijd, die vanwege de pandemie bijna twee jaar was opgeschort, werd tijdens Pride-maand hervat in de Thaise kustplaats Pattaya om ook gendergelijkheid te vieren, zo vertelde khun Alisa Phanthusak,  directeur van promotor Miss Tiffany Show.

De wedstrijd, die transgenders van over de hele wereld aantrekt, is meer dan tien jaar geleden in het leven geroepen om transgendervrouwen te helpen zich meer geaccepteerd te voelen door de samenleving.

Thailand heeft een van de meest open en zichtbare lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender (LHBT) gemeenschappen in Azië, wat het land een tolerant imago geeft en het aantrekkelijk maakt voor buitenlandse toeristen als liberale vakantiebestemming.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Yahoo
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Yahoo.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!