🎥  | 9-jarige jongen rijdt in Chiang RAI op zijn hond naar school en zorgt voor bedlegerige moeder.

CHIANG RAI:- Een jongen rijdt elke dag op zijn hond tussen zijn huis en school in voor zijn bedlegerige moeder te kunnen zorgen.

Dit is een opmerkelijk aandoenlijk stukje Thais nieuws van een jonge jongen die op zijn hond naar school reist.  

Een Facebook-pagina genaamd “Phanu CR” plaatste de video online van een student die op zijn hond rijdt.  Netizens waren verbaasd en het bericht ging viraal kort nadat het online was geplaatst.  

Phanupong Akkarasatien de eigenaar van de pagina is het principe van de Ban Kaen Wittya School in de provincie Chaing Rai.  Hij onthulde op 10 juni 2022 aan Khaosod News dat de student Yong 9 jaar oud is en in klas 3 op de school studeert.

 De hond heet Bo die op een dag achter de jongen aan naar zijn huis liep en sindsdien bij de familie is gebleven.  De hond en de jongen zijn extreem close.  De hond komt met de jongen naar school en wacht tot de les is afgelopen, dan gaan ze samen naar huis.  Elke schooldag wacht hij geduldig voor de klas.  

Yong heeft nog een broer die 12 jaar oud is en in groep 6 studeert. Samen wonen ze thuis bij Ui, de 70-jarige moeder die bedlegerig is.  Yong en Phuchit, de oudere broer, zorgen voor hun moeder.  Ze voeden haar voor en na school en helpen haar ook schoon te maken.

Yong houdt van activiteiten en neemt vaak deel aan evenementen op school.  In de video is te zien hoe Yong op de rug van de hond rijdt.  Het is niet verwonderlijk om een ​​jongen naar school te zien lopen, maar het is verbazingwekkend als de jongen op een hond rijdt.  De hond lijkt geen pijn te hebben en wacht op de jongen tot hij klaar is met school.  

De leerlingen van de school houden allemaal van de hond en spelen vaak met hem.  Het paar is onafscheidelijk.  Zelfs nadat Yong te groot is geworden om op Bo te rijden, zal Bo nog steeds met hem naar school reizen en samen zullen ze zoals gewoonlijk zij aan zij naar huis lopen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook 
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: khaosod.com

Eén gedachte over “🎥  | 9-jarige jongen rijdt in Chiang RAI op zijn hond naar school en zorgt voor bedlegerige moeder.”

  1. zijn moeder is 70 jaar en bedlegerig?
    en de jongen is 9 jaar???
    Dus moeder was 61 jaar dat ze de jongen baarde???????
    ik geloof dat, dat ook een wereldwonder is…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!