π—˜π—©π—˜π—‘ π—šπ—˜π—˜π—‘ π—‘π—œπ—˜π—¨π—ͺ𝗦 𝗩𝗔𝗑 𝗨π—ͺ π—‘π—œπ—˜π—¨π—ͺπ—¦π—•π—˜π—˜π—₯..

Olleke Bolleke kreeg afgelopen maandagnacht plots hoge koorts en acute ademhalingsproblemen, zijn partner schrok ontzettend en belde direct 112.

Een kleine 10 minuten later stond de ambulance voor de deur, nadat hij gestabiliseerd was, werd hij naar het Dijklander ziekenhuis in Hoorn gebracht, waar de behandeling onmiddellijk op de SEH werd ingezet, de artsen besloten dat het nodig was om de beer een paar dagen ter observatie op te nemen.

Later zou blijken dat een longaanval een stevige longinfectie had veroorzaakt, zodat er antibiotica kuur werd voorgeschreven waar hij zienderogen van opknapte. 

Inmiddels is de beer weer thuis in zijn vertrouwde habitat, maar kreeg wel het advies om even rustig aan te doen en de antibiotica kuur geheel af te maken.

Dat betekend dat we het (hopelijk maar even) het zonder nieuws moeten doen.

Mochten de leden nieuwtjes hebben die iets met Thailand te maken hebben, schroom niet en stuur ze door naar Facebook-groep Olleke Bolleke in Thailand.

Verder wensen wij als team en waarschijnlijk ook namens vele leden de beer een spoedig herstel.

Met vriendelijke groet, Henk Coenen, Jos Breesch

8 gedachten aan “π—˜π—©π—˜π—‘ π—šπ—˜π—˜π—‘ π—‘π—œπ—˜π—¨π—ͺ𝗦 𝗩𝗔𝗑 𝗨π—ͺ π—‘π—œπ—˜π—¨π—ͺπ—¦π—•π—˜π—˜π—₯..”

  1. Veel sterkte toe gewenst

    Je moet toch bere sterk zijn πŸ’ͺπŸ’ͺ
    Willen ze jou er onder krijgen.
    Hou vol manπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

    Gr De Denker

  2. Auke ik ben blij dat je weer nieuws brengt maar van die 2 berichten word ik niet vrolijk.. al zal mijn vrouw mij niet gauw met een hamer op mijn hoofd slaan, daar is ze te klein voor..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!