Vandaag beginnen in pattaya het kampioenschap Jet Skiën, helaas zonder toeschouwers

~STADSNIEUWS~

PATTAYA /JOMTIEN:- Vanaf vandaag worden de lang van te voren geplande Jet Ski World Cup in Jomtien gehouden, jammer genoeg maakte de organisatie gisteren bekend dat er geen toeschouwers op het terrein worden toegelaten ondanks het feit dat ze eerder enorme tribunes hebben laten bouwen..

Maar overal is tegenwoordig een online oplossing voor, wilt u toch het hele evenement bekijken, dan kunt u HIER u de live streaming bekijken.

Hoewel de organisatoren hebben gezegd dat ze geen toeschouwers op de tribunes mogen toelaten, zullen ze niet kunnen voorkomen dat er zich mensen rond en nabij het racecircuit gaan verzamelen. 

Het evenement was eerder uitgesteld vanwege de Covid19 pandemie, maar tientallen Jet Skiërs zijn van over de hele wereld Thailand binnengekomen en hebben quarantaine ondergaan om deel te nemen aan het grote jetski-evenement.

Hoewel het niet op het programma staat, beginnen beginnende runabout stockrijders met de kwalificatie op vandaag, woensdag 21 april, waarmee het evenement officieel begint.  Er zijn ook nog enkele marktkooplui die officieel gelicentieerde producten zullen verkopen in en rond het evenemententerrein nabij Jomtien Night Market, met voorzorgsmaatregelen voor sociale afstand.  Er zullen op Jomtien Beach Road ook boten en jetski’s te zien zijn. Zelfs het bekende Tuliphouse aan de beach road van Jomtien opent s’morgens vroeg zijn deuren.

 Het evenement is dit jaar bijna volledig gericht op racen en populaire ‘extra’ evenementen zoals ‘pretties (modellen), bikini-wedstrijden, stunt- en freestyle-shows, dj-avonden, strandfeesten en soortgelijke evenementen vinden dit jaar niet plaats vanwege Covid 19.  

De finale van het professionele race-evenement, het hoogtepunt van de kampioenschappen vindt op zondagmiddag plaats.

De organisatoren moedigen fans aan om veilig live te streamen en het evenement vanuit huis te bekijken vanwege de Covid-19-situatie.  

Nogmaals, de link daarvoor is HIER

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!