Vader in Thailand verkleedt zich op Moederdag als vrouw voor geadopteerde dochter

KAMPHENG PHET: Een toegewijde Thaise vader verkleedde zich als vrouw om deel te nemen aan een Moederdagactiviteit op de school van zijn geadopteerde dochter in de centrale provincie Kampaeng Phet. De Thaise bevolking prees hem voor zijn liefde en toewijding aan het meisje.

De 48-jarige man, Pratchaya Tadeebu alias  “Joe” deelde een foto van zichzelf verkleed als vrouw tijdens de moederdagactiviteit op school op zijn Facebook met het onderschrift:

“Moeder moet presenteren op Moederdag. Ik kan ook een moeder voor je zijn! hahaha.”

In de TikTok video ziet men Joe zichzelf transformeren in een vrouw door een zwart-witte geruite jurk en een langharige pruik te dragen. Zijn geadopteerde dochter, de 15-jarige Nattawadee “Cream” Kornjan, toonde respect en omhelsde Joe die op de stoel zat.

De video en foto trokken veel aandacht van Thaise netizens. Ze overspoelden de commentarensectie met waardering voor zowel Joe als Cream. De Thaise bevolking postte reacties in de trant van:
* “Dit heet liefde.”
* “Je bent alles voor de dochter!”
* “Je dochter zal net zoveel van je houden als jij zeker van haar!”

Joe gaf later een interview met ThaiRath over zijn virale video en foto’s. Hij onthulde dat hij ook leraar was op de Baan Boen Kloy School waar zijn geadopteerde dochter studeert.

Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: ThaiRath 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!