Twee Thaise werknemers in het riool in de wijk Bang Na van Bangkok geëlektrocuteerd

BANGKOK:- Daar heeft zich eerder deze week een tragisch incident voorgedaan, twee van de vier werknemers die in het riool van een flatgebouw aan het werk waren, werden geëlektrocuteerd.

De drie elektriciens, de 37-jarige khun Direk Intarangsee, de 23-jarige khun Warawut U-Nath en de 26-jarige khun Thosapol Faksawat, werden geëlektrocuteerd en verloren het bewustzijn tijdens het installeren van een elektrisch systeem in het riool van het condominium bij Wat Bang Na Nai.

De 37-jarige beveiliger van het condominium, khu. Sarima Wakachi werd ook geëlektrocuteerd en verloor het bewustzijn toen hij het riool in ging om de drie arbeiders te helpen.

Politieagenten, medisch personeel en reddingswerkers hadden meer dan 20 minuten nodig om alle slachtoffers weer naar de oppervlakte te brengen voordat ze voor medische behandeling werden gestuurd.

Maar luitenant-kolonel Yuthasin Karin, de plv. hoofdinspecteur van het politiebureau van Bang Na, bracht het nare nieuws naar buiten, dat khun Thosapol en Khun Warawut waren overleden.

Hij voegde eraan toe dat het ministerie van Volksgezondheid en politieagenten de plaats des onheils zullen onderzoeken en verwante partijen zullen oproepen voor een onderzoek.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!