Tragedie in de hoofdstad van Thailand, twee jonge mensen dood in een auto in Bangkok aangetroffen

BANGKOK:- Gisteravond  kreeg de politie van Khlong Tan te horen dat twee mensen bewusteloos waren aangetroffen in een auto, die geparkeerd stond in Soi Phatthanakan in het Suan Luang District.

Agenten onderzochten het incident onmiddellijk samen met forensische experts van het Chulalongkorn Universitair Ziekenhuis en reddingswerkers. Op de plaats van het ongeval werd een witte Mazda met het kenteken van Bangkok aangetroffen.

Toen de autoriteiten het voertuig doorzochten, vonden ze twee dode mensen. Een van de overledenen was een 27-jarige vrouw genaamd Khun Wilaiyaphorn Wantana, zij zat op de bestuurdersstoel. De andere persoon was een 24-jarige man genaamd Wirot, surfinstructeur. Beiden werkten bij in een nabijgelegen restaurant.

Uit getuigenverklaringen en camerabeelden bleek dat beiden na hun dienst vaak in de auto sliepen.

Er wordt aangenomen dat beiden gisteravond in slaap zijn gevallen en vervolgens zijn overleden door zuurstofgebrek omdat de benzine in het voertuig op was. Er zijn geen uitwendige verwondingen aangetroffen.

De politie heeft de familieleden van de overledene al op de hoogte gebracht, waaronder de broer van de vrouw, die na herhaalde mislukte oproepen zelf naar het voertuig ging en de tragedie ontdekte.

De lichamen van de twee werden voor verder onderzoek naar het Chulalongkorn Universitair Ziekenhuis gebracht om de exacte doodsoorzaak vast te stellen voordat ze aan hun families werden overgedragen.

Olleke Bolleke in Bangkok

4 gedachten aan “Tragedie in de hoofdstad van Thailand, twee jonge mensen dood in een auto in Bangkok aangetroffen”

  1. Rare aanname dit “Er wordt aangenomen dat beiden gisteravond in slaap zijn gevallen en vervolgens zijn overleden door zuurstofgebrek omdat de benzine in het voertuig op was. Er zijn geen uitwendige verwondingen aangetroffen”, dus omdat de benzine op was ontstaat er een zuurstofgebrek🤔…

    1. Misschien omdat ze de motor normaal gezien altijd lieten draaien en met het uitvallen hiervan ook de airco gestopt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!