Thaise vrouw ontvoerd en voor dood achtergelaten in diepe bossen in Noord-Thailand

LAMPANG:- Rangers van het Nationaal Park hebben een 65-jarige vrouw gered die gisteren door twee onbekende mannen was ontvoerd en voor dood was achtergelaten in een diep bos in de noordelijke provincie Lampang.

Het park hoofd van het Wian Kosai Nation Park, khun Prawit Jaikam, meldde aan de media dat hij een bericht had ontvangen van een jonge vrouw in Baan Pang Ma O in het Mae Ta-district van Lampang, waarin stond dat haar 65-jarige moeder was ontvoerd.

De dochter van het slachtoffer, Khun Wassana Kammachan, informeerde agenten dat haar moeder, Kampan Kammachan, om 12.30 uur belde en om hulp vroeg.

Khun Kampan vertelde haar dochter dat ze rond 9.00 uur op de plantage aan het werk was toen twee mannen haar naderden en haar dwongen met hen het bos in te lopen. Zij liep met deze kerels steeds dieper het bos in tot ze de grens van de provincies Lampang en Prae bereikte.  De twee mannen dreigden haar en haar familie te vermoorden als ze de politie zou verwittigen.

De mannen verlieten Khun Kampan ter plekke en verdwenen verder het diepe bos in. Kampan was totaal uitgeput en stond op het punt het bewustzijn te verliezen, maar slaagde erin haar dochter te bellen.

Meer dan 20 rangers en ambtenaren van het administratiekantoor Baan Pang Ma O gingen om 13.00 uur het bos in om Khun  Kampan te zoeken.  Uiteindelijk vonden ze haar een uur later liggend onder een paar bamboebomen.

Het reddingsteam slaagde erin om Kampan om 15.00 uur uit het bos te krijgen.  Ze was uitgeput en kon geen informatie geven.  Ze werd vervolgens naar het Mae Ta-ziekenhuis gestuurd en zou in veilige toestand zijn.

De rangers van het National Park waarschuwden de lokale bevolking om op de hoogte te zijn van de twee verdachten.

De ontvoering van Khun Kampan blijft een mysterie.  Ze deelde niet of ze op enigerlei wijze werd aangevallen terwijl ze in het bos was.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties:  สำนักบริหารพื้นที่อนุรักษ์ที่ 13 
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand
Bron: Social Media

Eén gedachte over “Thaise vrouw ontvoerd en voor dood achtergelaten in diepe bossen in Noord-Thailand”

  1. Pingback: 2activity

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!