Australische vrouw rijdt in Pattaya met haar auto over een Thaise man heen, de arme man overlijdt ter plekke

PATTAYA:- Een Australische vrouw claimde van niets te weet nadat ze gisteren met haar auto over een Thaise man reed die bij de ingang van een condominium in Pattaya aan het werk was.  Hij stierf vrijwel op slag aan zijn verwondingen.

Een collega zag zijn maat, Khun Prasit Karbphet bij de ingang van Wongamat Residence Condominium aan Soi Na Kluea 16 liggen.

De collega van Prasit, de 32-jarige Somparn Saengsuwan, rende de WC uit nadat hij een noodkreet had gehoord en zag zijn 45-jarige maat op de weg liggen.  Hij blies zijn laatste adem uit en stierf voor zijn ogen.

Khun Somparn vertelde de politie dat hij en Prasit op de noodlottige dag samenwerkten in het condominium.  Hij ging naar de WC en liet Prasit achter om een ​​wegmarkering bij de ingang te schilderen.

Volgens Khun Somparn was Prasit een gewaardeerde vriend en waren al zijn collega’s bedroefd door zijn verlies.  Hij verklaarde dat de omstandigheden rond het overlijden van Prasit tamelijk duister waren en dat er geen verdachte personen werden opgemerkt op de locatie.

Agenten van het politiebureau van Mueang Pattaya controleerden de beveiligingscamera bij de ingang en vonden de verdachte auto, een groene Ford Fiesta hatchback met een kentekenplaat van ญฉ 6261.

Op de beelden is te zien hoe de groene hatchback het condominium binnenrijdt en Khun Prasit overrijdt.  De auto stopte niet om te controleren.  De bestuurder reed verder en parkeerde op de parkeerplaats van het condominium.

De bestuurder werd geïdentificeerd als de 62-jarige Australische vrouw Michelle Ann Eddy.  Nadat ze op de hoogte was gebracht van het incident, zei Eddy dat ze geschokt was.  Ze wist niet dat ze iemand had overreden.

De agent nam haar mee naar het politiebureau voor verder verhoor.  De aanklachten tegen de vrouw zijn niet bekendgemaakt in de media.

Volgens het strafrecht van Thailand zou Mrs. Eddy kunnen worden aangeklaagd op grond van artikel 291: roekeloos rijden, waardoor een andere persoon om het leven komt.  Deze aanklacht zal resulteren in een gevangenisstraf van maximaal 10 jaar, een boete van maximaal 200.000 baht, of een combinatie van beide.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!