Toeristenpolitie Pattaya zet alles op alles om misdaad tegen Chinese bezoekers af te schrikken

PATTAYA:- De toeristenpolitie van Pattaya maakte bekend dat ze klaar waren om een ​​toestroom van Chinese toeristen op te vangen, vooral op het gebied van veiligheid.

Luitenant-kolonel Pichaya Kheawpluang, hoofd van het toeristenpolitiebureau 4, vertelde tegen de lokale media dat een groot aantallen Chinese toeristen Pattaya zullen gaan  bezoeken nadat China onlangs de reisbeperkingen heeft opgeheven.

Hij zei dat dit zou kunnen leiden tot een toename van misdaden in het gebied, maar de toeristenpolitie heeft verschillende maatregelen genomen om het leven en de eigendommen van elke toerist te beschermen. Een van de maatregelen is bijvoorbeeld een applicatie genaamd “Police I Lert U”, die hij elke toerist aanspoorde om te downloaden om elk voorval aan de toeristenpolitie te melden.

Afgezien daarvan wordt toeristen in moeilijkheden ook geadviseerd om contact op te nemen met het 1155 Hotline Center, dat 24 uur per dag bemand is. Het centrum biedt hulp in 6 talen, waaronder Engels, Japans, Koreaans, Russisch, Chinees en Arabisch, en biedt begeleiding en ondersteuning bij problemen zoals uitbuiting of te dure goederen.

Kolonel Pichaya voegde eraan toe dat de toeristenpolitie ook zal beginnen met patrouilleren op risicovolle plekken zoals Walking Street, South Pattaya en Beach Road, dat zal elke dag van 21:00 uur tot 3 uur in de nacht geschiedden om misdaden tegen toeristen af ​​te schrikken, vooral van wat hij beweerde,  dat transgenders naar verluidt betrokken waren bij veel recente kleine misdaden tegen bezoekers.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Lokale media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!