Thailand schrapt quarantaine voor gevaccineerde buitenlanders tot 7 dagen vanaf april

~BREAKING NEWS~

BANGKOK:- Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand las bij Reuters.com dat Thailand vanaf april de verplichte quarantaine van 14 naar zeven dagen zal verminderen.  Dit geldt voor de buitenlanders die het land binnenkomen en reeds ingeënt zijn tegen het coronavirus, zo liet de  minister van Volksgezondheid khun Anutin Charnvirankul zojuist weten.

Vaccinaties moeten binnen drie maanden na de reisperiode worden toegediend en reizigers moeten negatieve COVID19 testresultaten kunnen overleggen, zo verklaarde de minister eraan toevoegend dat degenen die niet zijn ingeënt maar wel een COVID-19-gratis certificaat hebben, 10 dagen in quarantaine zouden worden geplaatst.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Reuters.com 

9 gedachten aan “Thailand schrapt quarantaine voor gevaccineerde buitenlanders tot 7 dagen vanaf april”

 1. “Vaccinaties moeten binnen drie maanden na de reisperiode worden toegediend”

  Denk dat dit voor de reisperiode moet zijn

  1. Dus wanneer je 4 maanden na vaccinatie naar Thailand wilt gaan geldt het niet meer en zou je je opnieuw moeten laten vaccineren.

   1. Dat zal niet werken als het vaccin dan langer goed is in je lichaam waarom moet je dan opnieuw gevaccineerd worden

 2. Waarom nog een quarantaine periode van 7 dagen als je bent ingeënt. Dit begrijp ik niet. Wel begrijp ik een bewijs van inenting plus een negatieve COVID-19 test als je het land binnen wil komen.

 3. Ik lees of zie hierover niets in enig Thais newspaper or Channel. Volgens mij is het een speculatief artikel ingegeven door Tourist belAnghebbenden, dat de het Thaise Covid- team, moet doen besluiten tot de maatregel zoals omschreven.
  Ook onze grote f vriend R. Barrow doet geen enkel mededeling van een verminderd quarantaine beleid. Broodje Aap?

 4. waar is regelgeving voor de grootste groep, nl de mensen die gewoon covid-19 gehad hebben en dat kunnen aantonen (bijv door een bloedserum test) aangevuld voor mijn part met een neg pcr-test?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!