Uit Surin afkomstige man verdrinkt in een irrigatiekanaal in Chonburi

~TEGEN DE STROOM OPROEIEN~
(Tegen de gangbare opinie in gaan)

CHONBURI:- Volgens de politie is een lokale bewoner die in zijn roeiboot in een irrigatiekanaal aan het varen was dit weekend in het district Koh Jan verdronken.

De politie van Koh Jan werd gisteren, laat in de middag, op de hoogte gebracht van het incident door een medewerker van de man die meldde dat ze het slachtoffer uit zijn boot hadden zien tuimelen en door de sterke stroming onder water zagen verdwijnen.

De politie van Koh Jan kwamen samen met speciale reddingsteams bij het kanaal ter plekke dat volgens de leden van het duikteam ongeveer vijftien meter breed zou zijn en een diepte had van ongeveer vijf meter diep.

Het kostte meer dan drie uur om het lichaam te vinden van de 38-jarige uit Surin afkomstige Chawee Suklon te vinden. De man werd ongeveer 500 meter van de plek waar hij voor het laatst met zijn boot was gezien in het water gevonden.

Vrienden van het slachtoffer vertelden naar verluidt de politie van Koh Jan dat Khun Chawee een boot naar de overkant aan het roeien was terwijl ze bij het kanaal aan het werk waren.  Een sterke stroming deed naar verluidt zijn boot plots draaien waardoor hij zijn evenwicht verloor en in het water tuimelde, waar hij onder de oppervlakte verdween en niet meer boven water verscheen.

De politie van Koh Jan verklaarde tegenover de Associated Thai pers dat een voorlopig onderzoek naar het tragische incident de verklaringen van de vrienden van Khun Chawee leek te bevestigen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sawang Het News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Sawang Het News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!