Restaurant in de noordelijke Thaise provincie Phrae bezwijkt onder het gewicht van feestende gasten

PHRAE:- Maar liefst 18 mensen raakten gewond toen een houten huis op palen dat als restaurant dienst doet instortte onder het gewicht van de feestende gasten in het hoofddistrict Phrae.

De politie verklaarde dat het incident afgelopen zaterdag omstreeks 16.30 uur plaatsvond toen leden van een verzekeringsmaatschappij een feestje hielden.

“Van de 18 gewonden werden er 11 naar het Phrae-ziekenhuis gestuurd, drie naar het Phrae Christian-ziekenhuis en vier naar het Phrae-Ram-ziekenhuis”, zo maakte de hoofdcommissaris van het politiebureau Phrae, kolonel Pongpeera Karaket bekend. Hij voegde eraan toe dat ten minste drie mensen ernstige breuken hadden opgelopen.

“De politie zal de restauranteigenaar oproepen voor verhoor”, voegde hij eraan toe.

Een van de gasten, Khun Wannee Intajuang zei dat zij en haar collega’s voor het feest met 50 personen bijeengekomen waren, eraan toevoegend dat de vloer doorzakte toen de groep zich had verzameld om samen een foto te maken. Ze vertelde dat haar het onheil bespaard was gebleven omdat toevallig niet stond waar de vloer instortte.

De restauranteigenaar Suwit Sombat zei dat de vloer instortte omdat hij het gewicht van zoveel mensen niet kon dragen, eraan toevoegend dat hij hen zou hebben gewaarschuwd als hij het idee had, dat de vloer niet zoveel gewicht aankon.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties:  Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: bangkokbiznews.com

Eén gedachte over “Restaurant in de noordelijke Thaise provincie Phrae bezwijkt onder het gewicht van feestende gasten”

  1. Pingback: 2fitness

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!