Politie Pattaya op zoek naar een buitenlandse man en Thaise vrouw die in het openbaar ontucht pleegden

PATTAYA:- De inwoners van Pattaya dringen er bij de politie op aan om actie te ondernemen na het zien van een buitenlandse man die vanmorgen vroeg, omstreek 4 uur seks zou hebben gehad met een Thaise vrouw.

Een niet bij naam genoemde Thaise man liep in de buurt van een kruispunt op Pattaya Third Road toen hij een buitenlandse man zag, die een nummertje maakte met een Thaise vrouw.

De Thaise haalde direct zijn telefoon tevoorschijn om het copulerende paar te fotograferen als bewijs voor de plaatselijke hermandad.  Volgens de beelden had de buitenlander een blanke huid en blond haar en was hij ongeveer 180-190 cm lang en 25-35 jaar oud.  Wat betreft zijn Thaise partner, ze had een donkere huid en was ongeveer 150-160 cm lang, en was ongeveer 25 jaar oud.  De twee lage naast een elektriciteitspaal flink te ketsen en negeerden de bezorgde man die hen filmde. Nadat ze het nummertje hadden afgerond, liepen de twee afzonderlijk weg en zijn tot op dit moment nog op vrije voeten.

De buurtbewoners rond de plaats van het incident vertelden “Snelle Jelle”, onze razende stadsreoprter dat ze bang waren dat hun kinderen getuige zouden zijn van het paar en  getraumatiseerd zouden kunnen raken.  Ze drongen er ook bij de politie van Pattaya op aan om serieus actie te ondernemen tegen het geile stel.

De politie van Pattaya is op de hoogte van het incident en doet op dit moment onderzoek naar en probeert de verdachten op te sporen door camerabeelden in de buurt.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties:  Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Social media 

Eén gedachte over “Politie Pattaya op zoek naar een buitenlandse man en Thaise vrouw die in het openbaar ontucht pleegden”

  1. Pingback: 1warwickshire

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!