Politie uit de provincie Prachinburi, helpt een 70-jarige vrouw nadat zij door haar stiefkind het huis werd uitgezet

PRACHINBURI:-De politie hielp een 70-jarige grootmoeder nadat ze door haar stiefkind uit huis was gezet.  De oma verklaarde dat haar man was overleden en dat zij op straat werd gezet zodat ze gedwongen was om langs van de weg te slapen.  

De betrokken politieagent zag de vrouw en dacht aan gelijk zijn eigen moeder en besloot te helpen.  Ze is bij een vriend thuis afgeleverd en heeft nu een veilige slaapplaats. De 51-jarige khun  Kunrung Srimuang, kapitein van het politiebureau Nadee in de provincie Prachinburi, plaatste op 18 juli j.l. een videoclip, deze ging binnen de kortste keren viraal door héél Thailand, zo vertelde de politiekapitein.

Hij kreeg een melding van het lokale radiostation over een vrouwspersoon die voor een huis in de berm sliep.  Hij ging op zoek en vond de grootmoeder.  Ze sliep op een oud bed dat langs de weg stond.  De agent sprak met de vrouw die zei dat ze nergens kon slapen. Haar stiefkind had haar het uit huis gezet, nadat haar man was gestorven.

Ze vertelde wel iemand in Nadee te kennen, die misschien hulp kon bieden, de politieagent bood haar gelijk aan haar daarnaar toe te brengen.  Terwijl ze aan het rijden waren, bleef hij rondjes rijden omdat ze zich het adres niet kon herinneren.  Hij besloot dorpelingen in de omgeving te vragen en vond het huis uiteindelijk met succes.  De vrouw des huizes zei dat ze een goede vriendin van de oma.

De oma huilde en was erg dankbaar voor de hulp die de politieagent gaf om haar ergens veilig af te leveren.  De officier onthulde dat hij erg medelijden met haar had toen ze hem deed denken aan zijn eigen moeder thuis.  Hij besloot haar 3 dagen na de bevalling te bezoeken.  Hij nam de video-oproep op om te laten zien wat hij deed, maar realiseerde zich niet dat het zo uitgebreid viraal zou gaan.  De agent zei dat hij dankbaar is voor alle goede opmerkingen en wenste dat hij de video beter had opgenomen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand
Bron: Khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!